Народният представител от ДПС Делян Пеевски дари защитни облекла и

...
 Народният представител от ДПС Делян Пеевски дари защитни облекла и
Коментари Харесай

Пеевски с дарение за новото огнище на вируса

 

Народният представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски подари защитни дрехи и маски от най-голям клас на лабораторията към Университетската болница в Плевен. Градът е новото отнище на ковид в България. Вчера даже регистрира максимален растеж на новозаразени, което се дължи на разпространяването на болестта в най-голямото шивашко дружество.

Дарението на Пеевски беше предоставено на шефа на болничното заведение доктор Цветан Луканов от зам.-председателя на ПГ на Движение за права и свободи Халил Летифов, депутата от придвижването Велислава Кръстева, която е депутат от изборния регион на Плевен и кмета на община Белица Радослав Ревански, който е координатор на дарителската акция на Делян Пеевски, написа Пирин инфо.

“Изключително в точния момент и на място е дарението. Ще ни помогне доста в този сложен миг за цялата област Плевен. Преди към месец получихме и финансова помощ от господин Пеевски, за което му благодаря от свое и от името на всички медицински лица ”, благодари доктор Луканов.

”Всичко вършим поради хората. Г-н Пеевски ни изпрати през днешния ден с посланието, че би трябвало да се вземат най-адекватните ограничения и да се подсигурят с нужните средства медицинските лица в тази сложна конюнктура ”, съобщи и Радослав Ревански.

Даренията на депутата към този момент надвишават 4 млн.лв единствено за България. Преди ден Делян Пеевски подари и над 120 000 лева за Северна Македония, написа Пирин инфо.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР